Antalya'da Deprem / 'elektronik HaberleÅŸme' Semineri / Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Afad, saat 08.32'de merkez üssü antalya kumluca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Antalya`nın döşemealtı ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son olarak antalya'da meydana gelen sarsıntı sonrası gözler güncel deprem tablosuna çevrildi. Il y a 2 jours.

Aydın'da deprem nedeniyle her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Antalya'da sokak ortasında cinsel iliÅŸkiye girdiler
Antalya'da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiler from i.internethaber.com
Aydın'da deprem nedeniyle her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Il y a 2 jours. Son dakika antalya'da deprem oldu. Korkutan deprem konya'da da hissedildi. Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından . Antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında bugün 14.14'te bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi.

Il y a 2 jours.

Afad, saat 08.32'de merkez üssü antalya kumluca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler . Aydın'da deprem nedeniyle her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Il y a 2 jours. Son dakika antalya'da deprem oldu. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Afad, saat 15.44'te antalya'nın gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Antalya`nın döşemealtı ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Il y a 2 jours. Korkutan deprem konya'da da hissedildi. Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Il y a 2 jours.

Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında bugün 14.14'te bir deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de merkez üssü antalya kumluca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Son olarak antalya'da meydana gelen sarsıntı sonrası gözler güncel deprem tablosuna çevrildi.

Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından . Antalya denizde 'elektrik akımı' paniÄŸi! Gerçek ortaya
Antalya denizde 'elektrik akımı' paniği! Gerçek ortaya from i.turkgun.com
Son dakika antalya'da deprem oldu. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler . Il y a 2 jours. Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından . Afad, saat 08.32'de merkez üssü antalya kumluca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Aydın'da deprem nedeniyle her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Korkutan deprem konya'da da hissedildi.

Korkutan deprem konya'da da hissedildi. Il y a 2 jours. Aydın'da deprem nedeniyle her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında bugün 14.14'te bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Akdeniz'de, antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 19 ekim günü antalya'da hissedilen şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Afad, saat 08.32'de merkez üssü antalya kumluca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler . Son dakika antalya'da deprem oldu. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini .

Il y a 2 jours. Antalya'da akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Il y a 2 jours. Antalya`nın döşemealtı ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem çevre illerden de hissedildi. Ä°stanbul'un fethi resimleri! En güzel, en farklı Fatih
İstanbul'un fethi resimleri! En güzel, en farklı Fatih from img2.aksam.com.tr
Afad, sarsıntının yerin 26 kilometre altında gerçekleştiğini . Son olarak antalya'da meydana gelen sarsıntı sonrası gözler güncel deprem tablosuna çevrildi. 19 ekim günü antalya'da hissedilen şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Afad, saat 08.32'de merkez üssü antalya kumluca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Akdeniz'de, antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İşte 19 ekim kandilli ve afad son depremler .

Son dakika antalya'da deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . 19 ekim günü antalya'da hissedilen şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Antalya'da akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu. Il y a 2 jours. Antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında bugün 14.14'te bir deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de merkez üssü antalya kumluca olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Il y a 2 jours. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından . Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Korkutan deprem konya'da da hissedildi.

Antalya'da Deprem / 'elektronik HaberleÅŸme' Semineri / Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .. Deprem, antalya ve burdur`un bazı ilçelerinde de hissedildi. Aydın'da deprem nedeniyle her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Son depremler kandilli rasathanesi ile afad tarafından . Akdeniz'de, antalya'nın kumluca ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 19 ekim günü antalya'da hissedilen şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi.