Αντελινα Βαρθακουρη - ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ | Ραδιοταξί Αστέρας 18288 - Η κόρη τους έκανε μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Αντελινα Βαρθακουρη - ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ | Ραδιοταξί Αστέρας 18288 - Η κόρη τους έκανε μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.. Η αντελίνα βαρθακούρη είναι από τα ακομπλεξάριστα άτομα σχετικά με το πόσο άνετα αισθάνονται με το σώμα τους, με την ίδια πάντως να καταφέρνει πολύ γρήγορα να χάσει κιλά. Ηταν χειμώνας του 2013, όταν ο χάρης βαρθακούρης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αντελίνα. Οι σπουδές, τα κιλά και όλα όσα δεν ξέρατε για την viral παίκτρια του globetrotters!. Φέτος είναι η χρονιά της. Όσα δεν ξέρετε για την αντελίνα βαρθακούρη.

Η αντελίνα και ο χάρης βαρθακούρης τις τελευταίες εβδομάδες έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα μέσα από τη συμμετοχή τους στο globetrotters! Σε ερώτηση follower «γιατί πήρε κιλά», είπε χαρακτηριστικά: Tα γενέθλιά της είχε χθες δευτέρα 29 ιουνίου, η αντελίνα βαρθακούρη και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ηλικία της. Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που. Αυτη ειναι η σχεση της με τους γονεις του χαρη βαρθακουρη!

Την αναγνωριζεις; Ποια Ελληνιδα παρουσιαστρια ειναι το ...
Την αναγνωριζεις; Ποια Ελληνιδα παρουσιαστρια ειναι το ... from www.e-magazino.gr
Η αντελίνα βαρθακούρη αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο look της, αποχαιρετώντας τα μακριά μαλλιά της. Η αντελίνα και ο χάρης βαρθακούρης τα τελευταία χρόνια είναι από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά. Στην πρώτη της συνέντευξη µετά τη µεταγραφή της στον alpha, η αντελίνα βαρθακούρη µιλά για όλα: «το όνειρό μου ήταν να μπω στην τηλεόραση και το κατάφερα». Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα μακροσκελές κείμενο για τα γενέθλιά. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο. Η κόρη τους έκανε μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. | ζωη | iefimerida.gr | αντελινα βαρθακουρη, χάρης βαρθακούρης, γάμος

Αυτή είναι η σχέση της με τους γονείς του χάρη βαρθακούρη!

Η κόρη τους έκανε μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Tα γενέθλιά της είχε χθες δευτέρα 29 ιουνίου, η αντελίνα βαρθακούρη και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ηλικία της. Παντρεύτηκαν στις 15 δεκεμβρίου 2013 στο κεφαλάρι. Φέτος είναι η χρονιά της. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο. Η τούρτα, τα συναισθήματά της και το ευχαριστώ. Η παρουσιάστρια, που τη σεζόν που μας πέρασε παρουσίαζε. Η αντελινα βαρθακουρη εκοψε τα μαλλια της & εγινε πραγματικα αγνωριστη! Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που. Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τον πεθερό της, γιάννη πάριο. Η αντελίνα και ο χάρης βαρθακούρης παντρεύτηκαν στις 15 δεκεμβρίου 2013 στον ιερό ναό μεταμορφώσεως σωτήρος, στην πλατεία κεφαλαρίου. Τα τελευταία 2 χρόνια πήρα 17 κιλά, για τα οποία δεν δικαιολογούμαι καθώς δεν συνδέονται με θέμα υγείας. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της χάρης βαρθακούρης έχουν μπει στις καρδιές των τηλεθεατών.

Σε ερώτηση follower «γιατί πήρε κιλά», είπε χαρακτηριστικά: Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο. Φέτος είναι η χρονιά της. Η αντελίνα και ο χάρης βαρθακούρης τις τελευταίες εβδομάδες έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα μέσα από τη συμμετοχή τους στο globetrotters! Η αντελίνα βαρθακούρη αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο look της, αποχαιρετώντας τα μακριά μαλλιά της.

Χάρης Βαρθακούρης: Οταν παντρεύτηκε την μελαχρινή Αντελίνα ...
Χάρης Βαρθακούρης: Οταν παντρεύτηκε την μελαχρινή Αντελίνα ... from www.iefimerida.gr
Ηταν χειμώνας του 2013, όταν ο χάρης βαρθακούρης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αντελίνα. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της χάρης βαρθακούρης έχουν μπει στις καρδιές των τηλεθεατών. Σε ερώτηση follower «γιατί πήρε κιλά», είπε χαρακτηριστικά: Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο. Όσα δεν ξέρετε για την αντελίνα βαρθακούρη. Η αντελίνα βαρθακούρη έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής χρονιάς. | ζωη | iefimerida.gr | αντελινα βαρθακουρη, χάρης βαρθακούρης, γάμος Σε ένα από τα πιο ολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν έχει εξελιχθεί η αντελίνα βαρθακούρη μέσα από τη συμμετοχή της στο globetrotters.

Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τον πεθερό της, γιάννη πάριο.

Παντρεύτηκαν στις 15 δεκεμβρίου 2013 στο κεφαλάρι. Γνωρίστηκαν από το facebook, παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν μία ευτυχισμένη οικογένεια. Η αντελίνα βαρθακούρη αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο look της, αποχαιρετώντας τα μακριά μαλλιά της. 26 ιουλ 2021 11:03 news. Η συνέντευξη της αντελίνας βαρθακούρη στον κρατερό κατσούλη & στη κατερίνα καραβάτου ήταν άκρως. Το μυστήριο τέλεσε ο μακαριότατος αρχιεπίσκοπος αθηνών. Παράλληλα, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Σε ερώτηση follower «γιατί πήρε κιλά», είπε χαρακτηριστικά: Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που πρόσφατα. Αντελινα βαρθακουρη εξοχικο αντελινα βαρθακουρη αντελινα βαρθακουρη κορεσ χαρησ και αντελινα βαρθακουρη kitchen lab by akis petretzikis. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο. Η αντελίνα βαρθακούρη, είναι από τις παρουσιάστριες που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για τα όσα τις απασχολούν, αλλά και να απαντήσουν στους θαυμαστές και τους επικριτές τους. Οι σπουδές, τα κιλά και όλα όσα δεν ξέρατε για την viral παίκτρια του globetrotters!.

Τα τελευταία 2 χρόνια πήρα 17 κιλά, για τα οποία δεν δικαιολογούμαι καθώς δεν συνδέονται με θέμα υγείας. Η αντελίνα βαρθακούρη έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής χρονιάς. | ζωη | αντελινα βαρθακουρη, κιλά, ύψος, instagram | iefimerida.gr Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο. Παράλληλα, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Χάρης Βαρθακούρης - Bradia A3hmerwta A La Piano Harry ...
Χάρης Βαρθακούρης - Bradia A3hmerwta A La Piano Harry ... from www.ethnos.gr
Η αντελίνα βαρθακούρη είναι από τα ακομπλεξάριστα άτομα σχετικά με το πόσο άνετα αισθάνονται με το σώμα τους, με την ίδια πάντως να καταφέρνει πολύ γρήγορα να χάσει κιλά. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο. Η τεραστια αλλαγη στα μαλλια της και το μηνυμα ολο νοημα 26.07.2021 | 11:52 share this post Στην πρώτη της συνέντευξη µετά τη µεταγραφή της στον alpha, η αντελίνα βαρθακούρη µιλά για όλα: Η παρουσιάστρια, που τη σεζόν που μας πέρασε παρουσίαζε. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που πρόσφατα. Οι σπουδές, τα κιλά και όλα όσα δεν ξέρατε για την viral παίκτρια του globetrotters!. Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που.

Παντρεύτηκαν στις 15 δεκεμβρίου 2013 στο κεφαλάρι.

Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που. Έχει δυο κόρες με τον χάρη, τη μελωδία και την λιόνα. «πιέστηκα ψυχολογικά, έκανα έναν αγώνα δρόμου για ορισμένα πράγματα, και όχι μόνο για τη δουλειά» εξήγησε. Σε ένα από τα πιο ολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν έχει εξελιχθεί η αντελίνα βαρθακούρη μέσα από τη συμμετοχή της στο globetrotters. Παράλληλα, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα μακροσκελές κείμενο για τα γενέθλιά. Αυτή είναι η σχέση της με τους γονείς του χάρη βαρθακούρη! | ζωη | αντελινα βαρθακουρη, κιλά, ύψος, instagram | iefimerida.gr «το όνειρό μου ήταν να μπω στην τηλεόραση και το κατάφερα». Η αντελίνα βαρθακούρη είχε γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της. Ηταν χειμώνας του 2013, όταν ο χάρης βαρθακούρης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αντελίνα. Η αντελίνα βαρθακούρη είναι από τα ακομπλεξάριστα άτομα σχετικά με το πόσο άνετα αισθάνονται με το σώμα τους, με την ίδια πάντως να καταφέρνει πολύ γρήγορα να χάσει κιλά. Η αντελίνα και ο χάρης βαρθακούρης παντρεύτηκαν στις 15 δεκεμβρίου 2013 στον ιερό ναό μεταμορφώσεως σωτήρος, στην πλατεία κεφαλαρίου.